Candát obecný filet s kůží cca 0,2kg/ks
Candát obecný (Stizostedion lucioperca) filet s kůží chlazený cca 0,2kg/ks
Váha je u každého filetu rozdílná. Když naklikáte 4x 0,2kg, tak budeme vědět, že chcete 4 ks filetů z okouníka. Pokud budou jednotlivé filety menší nebo větší než 0,2 kg/ks, tak Vám naúčtujeme celkovou částku vždy podle aktuální váhy.
Kategorie: | Čerstvé mořské a sladkovodní ryby |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Původ:
Holandsko / farmový chov v sádkách
Kosti?
Vykostěný filet = minimální množství kostí
Maso:
Jemné bílým maso je nejen velmi chutné, ale i nutričně bohaté, zejména jde o vysoký obsah bílkovin. Velmi málo tučné
Jak se upravuje?
Maso candáta lze pomalu vařit, dusit na víně, smažit v trojobalu nebo ochuceném těstíčku, péct (např. v solné krustě či na másle) i grilovat. Maso je vhodné také k přípravě rybích nádivek.
Skladujte při teplotě 0-6 st. C
Spotřebujte do 48h od zakoupení