Okouníka mořský filet s kůží cca 0,2kg/ks

Okouník mořský(Sebastes marinus) filet s kůží chlazený cca 0,2kg/ks

Váha je u každého filetu rozdílná. Když naklikáte 4x 0,2kg, tak budeme vědět, že chcete 4 ks filetů z okouníka. Pokud budou jednotlivé filety menší nebo větší než 0,2 kg/ks, tak Vám naúčtujeme celkovou částku vždy podle aktuální váhy.

Na objednávku
850 Kč / kg

Původ:

Norsko / volný odchyt na moři

Kosti?

Vykostěný filet = minimální množství kostí

Maso:

Maso okouníka je pevné, bílé a šťavnaté. Jeho chuť je jemná a maso obsahuje relativně málo tuku.

Jak se upravuje?

Maso okouníka můžeme nejlépe smažit, vařit a péci.

Skladujte při teplotě 0-6 st. C

Spotřebujte do 48h od zakoupení

Zpět do obchodu