Okouníka mořský filet s kůží cca 0,2kg/ks
Okouník mořský(Sebastes marinus) filet s kůží chlazený cca 0,2kg/ks
Váha je u každého filetu rozdílná. Když naklikáte 4x 0,2kg, tak budeme vědět, že chcete 4 ks filetů z okouníka. Pokud budou jednotlivé filety menší nebo větší než 0,2 kg/ks, tak Vám naúčtujeme celkovou částku vždy podle aktuální váhy.
Kategorie: | Čerstvé mořské a sladkovodní ryby |
---|
Původ:
Norsko / volný odchyt na moři
Kosti?
Vykostěný filet = minimální množství kostí
Maso:
Maso okouníka je pevné, bílé a šťavnaté. Jeho chuť je jemná a maso obsahuje relativně málo tuku.
Jak se upravuje?
Maso okouníka můžeme nejlépe smažit, vařit a péci.
Skladujte při teplotě 0-6 st. C
Spotřebujte do 48h od zakoupení