Filet z tresky tmavé bez kůže chlazený cca 0,3kg
Treska tmavá (Pollachius virens) filet bez kůže chlazený cca 0,3kg/ks
Váha je u každého filetu rozdílná. Když naklikáte 4x 0,3kg, tak budeme vědět, že chcete 4 ks filetů z tresky tmavé. Pokud budou jednotlivé filety menší nebo větší než 0,3 kg/ks, tak Vám naúčtujeme celkovou částku vždy podle aktuální váhy.
Kategorie: | Čerstvé mořské a sladkovodní ryby |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Původ:
Severní moře
Kosti?
Vykostěný filet = minimální množství kostí
Maso:
Velmi aromatické, pevné a libové maso je zasyrova šedočervené a bledne až po tepelné úpravě.
Jak se upravuje?
Chuť masa vynikne především při smažení, lze ho však využít také na závitky, sekanou, rybí guláš, špízy a do rybích prstů, případně k solení, uzení či konzervování.
Skladování:
Skladujte při teplotě 0-6 st. C
Spotřebujte do 48h od zakoupení