Treska obecná filet bez kůže cca 0,3kg/ks
Treska obecná (Gadus morhua) filet bez kůže chlazený cca 0,3kg/ks
Váha je u každého filetu rozdílná. Když naklikáte 4x 0,3kg, tak budeme vědět, že chcete 4 ks filetů z tresky obecné. Pokud budou jednotlivé filety menší nebo větší než 0,3 kg/ks, tak Vám naúčtujeme celkovou částku vždy podle aktuální váhy.
Kategorie: | Čerstvé mořské a sladkovodní ryby |
---|
Původ:
Severní moře
Kosti?
Vykostěný filet = minimální množství kostí
Maso:
Díky dostatku pohybu i bohaté, pestré a zdravé stravě je bílé tresčí maso pevné, jemné a šťavnaté. Je libovější než maso jiných ryb tohoto druhu a nemá mnoho kostí. Skvěle voní a chutná a navíc obsahuje vitaminy B1, B2 a B12, dále draslík, sodík, hořčík, vápník a fosfor.
Jak se upravuje?
Ingredience nesmějí přehlušit jemnou chuť rybího masa, jehož vlastnosti nejlépe vyniknou při šetrném vaření v teplotě 71–82 °C nebo při přípravě v páře. Rybu lze také péct, smažit, fritovat či grilovat jak vcelku, tak ve formě filetů.
Skladování:
Skladujte při teplotě 0-6 st. C
Spotřebujte do 48h od zakoupení